NSE

NSE is een internationaal industrieel geïntegreerd aankoop-, productie- en assemblagebedrijf voor "metaal en kunststof producten" met eigen vestigingen in België en China en samenwerkingen in Oost-Europa. In België beschikt NSE over ruime magazijnen voor het stockeren van uw orders om deze vervolgens op afroep uit te leveren.

NSE produceert volgens uw technische specificaties tegen zeer competitieve prijzen.

Met NSE als partner hebt u toegang tot een internationaal netwerk van producenten in het Verre Oosten en in Oost Europa. Sinds 2007 bouwen wij dagelijks verder aan onze langetermijnpartnerships met leveranciers.

De optimale service wordt verzorgd door een team van een 50-tal goed getrainde en professionele medewerkers in België en China. Zij zorgen voor een vlotte communicatie, een strikte planning & orderopvolging en uiteraard correcte en betrouwbare kwaliteitscontroles.

Het is de doelstelling van NSE om zijn klanten hoge kwaliteitsproducten te leveren zonder risico en tegen zeer competitieve prijzen.
NSE is een "loyale en toegewijde partner", met bewezen "track records" van projecten startend in de ontwerpfase tot en met de levering.