NSE gebouw

Over NSE

NSE is een industriële partner, internationaal bedrijf gespecialiseerd in de aankoop, productie en assemblage van metaal- en kunststofproducten. Met vestigingen in België en China, en samenwerkingen in Oost-Europa, bieden we onze klanten een breed scala aan diensten en producten aan. In België beschikken we over ruime magazijnen waar we uw bestellingen kunnen stockeren en op afroep kunnen leveren.

Een toegewijde en loyale partner

We produceren uw onderdelen en producten volgens uw technische specificaties tegen zeer competitieve prijzen. Als NSE-partner krijgt u toegang tot ons uitgebreide internationale netwerk van producenten in het Verre Oosten en Oost-Europa.

Al van bij onze start in 2007 bouwen we dagelijks aan onze langetermijnpartnerships met leveranciers en daar plukt u de vruchten van.

Ons team van 50 goed getrainde en professionele medewerkers in België en China staat garant voor een optimale service. Zij staan in voor een vlotte communicatie, een strikte planning en orderopvolging, en zorgen uiteraard voor nauwkeurige en betrouwbare kwaliteitscontroles.

Met NSE engageren we ons om onze klanten hoogwaardige producten te leveren zonder risico's en tegen zeer competitieve prijzen. We zijn een loyale en toegewijde partner, met een bewezen staat van dienst in projecten die starten in de ontwerpfase en eindigen bij de levering.

Historiek

2007

Opstart New Steel Equipment: beide zaakvoerders hadden reeds 20 jaar ervaring in de industriële toelevering

2008

Opstart eigen kantoor in Ningbo China (Zhejiang province)

2009

Intrek in de nieuwe kantoren met bijbehorend magazijn (2500m²) in Sint-Eloois-Vijve België.

2011

Implementatie van “SAP business one” in beide vestigingen, België en China.

2012

intrek in de nieuwe kantoren met bijhorende stockage en assemblage hal (1200m²) in Ningbo China.

2013

Naast de industriële toelevering werd er ook geopteerd om eigen “NSE-productlijnen” op te starten. In 2012 en 2013 werden belangrijke investeringen gedaan in de ontwikkeling en commercialisering van deze producten.

2014

Opstart van een eigen productiebedrijf in Ningbo China, gespecialiseerd in het spuitgieten van kunststofonderdelen en het assembleren van diverse complexe producten. Hiervoor zijn bij de opstart 2 Demag machines aangekocht en is er een volledige assemblageafdeling opgezet.

2016

Uitbreiding assemblageafdeling met drie extra lijnen.

2018

NSE creëert een aparte website voor zijn sanitair beslag Cubilox. Midden maart 2019 gaat de site online en kunnen klanten alle info raadplegen op www.cubilox.com

heden

Dankzij een uitstekende combinatie van diepgaande technische kennis en een gedreven commerciële aanpak heeft NSE in korte tijd een indrukwekkend klantenbestand weten op te bouwen. Ons internationale team van zo’n 50 medewerkers staat klaar om u op de best mogelijke manier van dienst te zijn.

Onze missie

Gedreven door de passie voor ons vak en een diep respect voor onze klanten zorgen we er bij NSE voor dat onze kwalitatieve producten op tijd en tegen competitieve prijzen bij de klant aankomen.

Samenwerken met NSE biedt u als klant financiële voordelen:

 • geen dure en tijdrovende verplaatsingen naar China
 • geen 100% betaling bij vertrek container
 • de aankoop van complex geassembleerde onderdelen vermindert de kosten van de aankoopadministratie, magazijnbeheer en logistiek

Samenwerken met NSE biedt u als klant organisatorische voordelen:

 • vlotte communicatie, geen “yes sir/no sir “ maar klare taal
 • betrouwbare kwaliteitscontroles en rapporten door eigen NSE-kwaliteitsingenieurs
 • professionele, discrete en planmatige aanpak van uw project
 • bufferstock in België, leveringen op afroep

NSE biedt een breed scala aan productieprocessen voor het vervaardigen van op maat gemaakte onderdelen volgens uw technische specificaties, voor kleine, middelgrote en grotere aantallen.

NSE NV

Onze waarden

Onderstaande gedragscode stipuleert de minimumvoorwaarden om als leverancier-partner te kunnen samenwerken met NSE:

 • geen kinderarbeid
 • geen racisme
 • geen discriminatie
 • geen fysieke of psychologische bedreigingen
 • veiligheid op de werkvloer
 • netheid en hygiëne op de werkvloer
 • respecteren van de wettelijke lonen en arbeidsuren
 • respecteren van alle wettelijke bepalingen tussen werkgever en werknemer

NSE behoudt zich het recht voor om op elk moment de leverancier te controleren. De leverancier is op de hoogte van deze gedragscode en verleent volledige medewerking.

Om de naleving van deze principes te versterken, heeft onze productievestiging in China het BSCI-certificaat ontvangen na een audit uitgevoerd door Tüv-Nord. Het Business Social Compliance Initiative (BSCI) is een initiatief van bedrijven die zich inzetten voor betere arbeidsomstandigheden in hun wereldwijde toeleveringsketen. BSCI biedt een gemeenschappelijke gedragscode en een stappenplan dat van toepassing is op alle sectoren en productielanden. Deze certificering onderstreept ons engagement voor ethische en verantwoorde productiepraktijken.

Overtuigd om te kiezen voor NSE?

Usp 1
01

Wij produceren de gewenste producten volgens uw specificaties

Usp 2
02

We beschikken over ruime stockage mogelijkheden en leveren op afroep

Usp 3
03

Samenwerken met NSE betekent een professionele en discrete aanpak van uw project

03b75e8aac9567a0a3a0d3b48c68adb083fbe8f7

Hoe kunnen we helpen?
Contacteer ons voor meer info.