Matrijzenbouw

Diensten

Matrijzenbouw

Bedacht en ontworpen in België, geproduceerd in China of België. Zo geniet u van een uiterst competitieve prijszetting en een performante productie.

Matrijzenbouw

De aanmaak van een matrijs vertegenwoordigt vaak een aanzienlijke kost in het productieproces. Dankzij onze engineering in België in combinatie met productie in China, geniet u van topkwaliteit tegen scherpe prijzen.

IMG 1306

Scherpe prijszetting

Alle Europese staalkwaliteiten en hotrunner systemen zijn beschikbaar en kunnen ingezet worden naargelang de specificatie van het product, materiaal en de voorziene productieaantallen.

We houden u op de hoogte van de voortgang met wekelijkse planningupdates en onze ingenieurs in China zijn aanwezig tijdens proefspuitingen en productieruns. Zo kunnen zij zich ervan vergewissen dat de productie vlot verloopt zonder stilstanden veroorzaakt door de matrijs. De matrijs wordt geleverd met elektrodes, matrijstekeningen en een stuklijst, waardoor eventuele beschadigingen tijdens productieruns snel kunnen worden hersteld en slijtagegevoelige onderdelen gemakkelijk kunnen worden nabesteld.

Waarom kiezen voor NSE?

Usp 1
01

We produceren volgens uw specificaties, van 1 stuk tot massaproductie

Usp 2
02

We beschikken over ruime stockagemogelijkheden en leveren op afroep

Usp 3
03

Samenwerken met NSE betekent een professionele en discrete aanpak van uw project

Meer over ons
IMG 1305

Hoe kunnen we helpen?

Contacteer ons voor meer info.